Zomerstages FLAC Hoppeland

Zomerstages FLAC Hoppeland


Naast ons uitgebreid trainings- en wedstrijdaanbod kun je deze zomer opnieuw genieten van enkele zeer betaalbare en razend interessante stages!
 
Van 4-8 juli en van 22-26 augustus zijn er stages/kampjes voor de kan/ben/pup/min bij onze piste. Ook wie geboren is in 2017 kan zich hiervoor inschrijven. De formule blijft gelijk: iedere dag van 9.30 uur tot 16.30 uur (opvang van 8-17u) veel sport, spel, rust en ontspanning zoals indoorspeelplein of bowling en zwemmen. Lunch is zelf mee te nemen en je krijgt gratis drankje. Een driedaagse formule van 4-6 juli en van 22-24 augustus is ook mogelijk. De vijfdaagse kost 75 euro, de driedaagse 45 euro. Niet-aangesloten leden kunnen ook inschrijven en tellen 10 euro meer neer.
 
Voor de iets ouderen zijn er stages met overnachtingen. In Harelbeke is die van 1-5 augustus voor cad/sch/jun voor 160 euro en in Geraardsbergen van 13-18 augustus voor pup/min/cad + sen/mas voor 170 euro (treinreis heen en terug naar Geraardsbergen inbegrepen). Voor deze stages heb je ook een fiets nodig voor de verplaatsingen naar de piste. Wie met atleet, fiets en bagage zelf komt en terug afhaalt naar Geraardsbergen moet maar 145 euro betalen. Een driedaagse formule van 13-15 of 16-18 augustus is ook mogelijk voor 75 euro (zonder vervoer inbegrepen).
 
Voor deze vier stages kan je enkel inschrijven via de module (zie Zomerstage 2022) op deze site waarna je een mailtje krijgt met de juiste betalingsinfo. Let wel: voor alle stages zijn de inschrijvingen beperkt. Wacht dus niet te lang! Contacteer gerust je trainer voor meer info of stuur een mailtje terug.

Voor wie nog eens wil nagenieten van vorig jaar: https://www.youtube.com/watch?v=fYMH48OkbWo en https://www.youtube.com/watch?v=4augsj6mCM4