Inschrijvingen

Hoe schrijf ik mij in?

Als de proeftrainingen (de trainingsmomenten kun je hier raadplegen) goed zijn verlopen of je bent reeds Hoppeland-lid dan kun je zich definitief inschrijven voor het seizoen 2023-2024 vanaf 22/9. Op die manier verkrijgt u een wedstrijdnummer van de VAL (niet voor joggers) en wordt u verzekerd tijdens trainingen en wedstrijden voor het hele sportjaar. De inschrijving geldt vanaf 1 november tot 31 oktober volgend jaar. Ook in de schoolvakanties gaan de trainingen door. Indien er geen training is, krijg je hiervan tijdig een bericht. Voor nieuwe atleten kan je online inschrijven via onderstaande link. Zodra de correcte betaling via overschrijving bij ons is toegekomen, wordt dit doorgegeven aan de Vlaamse Atletiekliga (die alle Vlaamse atletiekclubs overkoepelt). Reken op drie tot vier weken alvorens je een borstnummer krijgt van de kernverantwoordelijke.

Je krijgt 10 EUR korting als je je inschrijft voor 10/10/2023.

Als je reeds Hoppeland-lid bent, dan moet je tijdens de aangekondigde infomomenten je nieuwe inschrijving in de kantine gaan bevestigen.

Nieuwe leden, inschrijvingen via online formulier :

Het lidgeld wordt overgeschreven op het rekeningnummer van VZW Hoppeland AC:

BE38 0012 4659 3072

Vergeet niet naam en voornaam van de atleet te gebruiken bij de ‘mededeling’

 • Atleet vanaf pupil: 140 euro
  (Trainings T-shirt inbegrepen)
 • Kangoeroe en Benjamins: 125 euro
  (wedstrijdtruitje niet verplicht)
 • Jogger (+18 jarigen die niet bij wedstrijdtrainer trainen): 75 euro
 • G-atleet: 95 euro

Zijn jullie in een gezin met meerdere leden, dan vragen we dit formulier per lid in te vullen. We vragen ook per lid een aparte overschrijving uit te voeren, telkens met vermelding van de naam en voornaam van de atleet bij een nieuwe inschrijving of het stamnummer van de atleet bij een verlenging van het lidmaatschap


Wanneer je met minstens drie leden van eenzelfde gezin aansluit bij de club, krijg je extra korting. Deze wordt hier niet verrekend, maar later door de club teruggestort.

Een bewijs van betaling en een clubtruitje ontvang je bij je startnummer. Met dit betalingsbewijs kan je dan terecht bij het ziekenfonds voor een tegemoetkoming.

Verlenging lidmaatschap:

De inschrijving kan dit jaar uitzonderlijk enkel op de infodagen gebeuren. Betaling via payconiq of cash.

Inschrijving mogelijk op :

 • Vrijdag 22 september 18-20:30
 • Dinsdag 26 september G-atleten (via pakketjes documenten aan Yves)
 • Woensdag 27 september 17-19:30
 • Vrijdag 29 september 18-20:30

 • Alle VAL atleten: 125 euro (incl. T-shirt)
  (wie wil deelnemen aan wedstrijden en nog geen wedstrijd-singlet heeft, kan dit apart aankopen ; je mag ook wedstrijden lopen met het trainings T-shirt)
 • Jogger (+18 jarigen die niet bij wedstrijdtrainer trainen): 75 euro
 • G-atleet: 70 euro


Zijn jullie in een gezin met meerdere leden, dan vragen we dit formulier per lid in te vullen. We vragen ook per lid een aparte overschrijving uit te voeren, telkens met vermelding van het stamnummer van de atleet.


Wanneer je met minstens drie leden van eenzelfde gezin aansluit bij de club, krijg je extra korting. Deze wordt hier niet verrekend, maar later door de club teruggestort.

Een bewijs van betaling ontvang je bij je startnummer. Hiermee kan je dan terecht bij het ziekenfonds voor een tegemoetkoming.