Mondi Run – KvV halve marathon AC + masters

ZONDAG 2 JUNI 2024

AC Hoppeland organiseert op de eerste zondag van juni steevast de Mondi Run (voorheen McBride-run). Deze bestaat uit drie wedstrijden: een loop van 7 km, 14 km en een officieel opgemeten halve marathon (21,1 km). In primeur dit jaar is dat de halve marathon als VLAAMS KAMPIOENSCHAP geldt. Niettemin, of u nu een doorgewinterde atleet met als doel een besttijd te lopen of een recreatieve loper bent, iedereen is bij elke vermelde wedstrijd van harte welkom om deel te nemen!

Het parcours, met start en aankomst in het centrum van Poperinge, is licht glooiend en situeert zich grotendeels in open natuur. Er wordt onder meer doorheen de mooie kenmerkende hoppevelden en het prachtig domein van De Lovie gelopen.

Bij deze dus ook onze oprechte dank naar De Lovie toe voor het openstellen van hun domein. Meer info over De Lovie kunt u via volgende link terugvinden: https://delovie.be/.
Tenslotte ook nog een woordje van dank voor de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis. Ieder jaar kunnen we rekenen op hun medewerking en kunnen we als organisatie gebruik maken van hun accommodatie!

Alle details over de Mondi Run zijn terug te vinden op de verschillende tabbladen.

Tot zondag 2 juni.

Het organisatieteam ‘Mondi Run’